ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Δήλωση απερχόμενου Δημάρχου

Εκφράζω την πλήρη ικανοποίησή μου ως απερχόμενος Δήμαρχος της Κυθρέας μας για την ομαλή διεξαγωγή των χθεσινών εκλογών που ανέδειξαν δημοκρατικά τον νέο Δήμαρχο, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς επίσης και τα μέλη της Σχολικής Εφορείας Κυθρέας.

Προς τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχό μας, τον αγαπητό συνοδοιπόρο στα δρώμενα του Δήμου για πολλά χρόνια, Μάριο Ζαμπακίδη, εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια για την επιτυχία του και του εύχομαι κάθε καλό στα νέα του καθήκοντα από την 1η Ιουλίου 2024. Ταυτόχρονα εκφράζω και την εκτίμησή μου προς την ανθυποψήφιά του, αγαπητή Δημοτική Σύμβουλο Ευαγγελία Παυλίδου Μιχαήλ, για τον αγώνα και τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλε προς εκλογή της.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης σε όσους έχουν εκλεγεί μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου καθώς επίσης και της Σχολικής Εφορείας Κυθρέας! Προς όλους όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία εκφράζεται γενικά εκτίμηση γιατί έτσι βοήθησαν να λειτουργήσει η δημοκρατία και να καταδειχθεί ότι η Κυθρέα μας είναι εδώ ζωντανή και προσδοκεί στη λύτρωση!

Κάθε επιτυχία εύχομαι γενικά προς όλους και στο έργο τους την επόμενη πενταετία θα είμαι πάντοτε αρωγός και συμπαραστάτης. Ο αγώνας είναι κοινός και ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ βλέπουμε μπροστά!

Δρ Πέτρος Μ. Καρεκλάς
Απερχόμενος Δήμαρχος
10 Ιουνίου, 2024