ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τελευταία αποχαιρετιστήρια συνεδρία της ΕΚΔ

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη, 25.6.24, στα Γραφεία της Ένωσης Δήμων Κύπρου,  η τελευταία αποχαιρετιστήρια συνεδρία της Επιτροπής Κατεχόμενων Δήμων (ΕΚΔ) υπό τη σημερινή της σύνθεση.

Κατά τη συνεδρία ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΕΚΔ, δρ Πέτρος Καρεκλάς, ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους για τη συνεργασία και τη στήριξη που είχε στην επιτέλεση του έργου του, όπως επίσης και τις συνεργάτιδες της Επιτροπής από το υπαλληλικό προσωπικό της Ένωσης Δήμων, για τη σημαντική βοήθειά τους. Συγχάρηκε επίσης και ευχήθηκε καλή συνέχεια σ’ όσα από τα μέλη διεκδίκησαν επανεκλογή και το πέτυχαν κατά την τελευταία εκλογική διαδικασία.

Όπως καταληκτικά τόνισε, η όλη προσπάθεια της ΕΚΔ κατά την τελευταία πενταετία (2019-2024) ήταν να γίνει όσο γίνεται καλύτερα πράξη το «εν τη ενώσει η ισχύς», με στόχο πάντοτε την εντατικοποίηση των προσπαθειών όλων μας προς απαλλαγή από την τουρκική κατοχή κι επιστροφή μας στα σήμερα κατεχόμενα μέρη μας! Δηλώσεις έγιναν και από τα μέλη της Επιτροπής με τις οποίες ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο για τις προσπάθειές του και την αγαστή συνεργασία που είχαν μαζί του προς το κοινό καλό.

Ακολούθησε γεύμα σε εστιατόριο της Λευκωσίας στην παρουσία και του Γραμματέα της Ένωσης Δήμων Κύπρου, κ. Μιχάλη Σωκράτους. Η Δήμαρχος Ακανθούς, κα Ελένη Χατζημιχαήλ, επέδωσε εκ μέρους των παρισταμένων αναμνηστική πλακέτα προς τον απερχόμενο Πρόεδρο της Επιτροπής.

Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων
Τετάρτη 26 Ιουνίου, 2024