ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Εσπερινός Αγίας Μαρίνας και αντικατοχική εκδήλωση

Ο Δήμος Κυθρέας και η Συντονιστική Επιτροπή Ευρύτερης Περιοχής Κυθρέας διοργανώνουν και φέτος Αντικατοχική Εκδήλωση επ’ ευκαιρία του Εσπερινού της Αγίας Μαρίνας Κυθρέας στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυδώρου στο Καϊμακλί, την Κυριακή 16 Ιουλίου 2023. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας και ομιλία θα εκφωνήσει ο έντιμος Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, κ. Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και αντιπροσωπείες των Οργανωμένων Συνόλων και των Κοινοτικών Συμβουλίων Κυθρέας και Περιοχής θα επιδώσουν Ψήφισμα προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών σε αξιωματικό της Ειρηνευτικής Δύναμης στο Οδόφραγμα Μιας Μηλιάς στις 6.30 και στη συνέχεια θα μεταβούν στην εκκλησία για τον Εσπερινό, τον οποίο θα τελέσει ο μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, κ.κ. Γεώργιος. Στην εκδήλωση θα παραστεί όπως κάθε χρόνο αντιπροσωπεία του αδελφοποιημένου με τον Δήμο μας Δήμου Αιγάλεω με επικεφαλής τον Δήμαρχο, κ. Γιάννη Γκίκα.

Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τους Δημάρχους Αιγάλεω και Κυθρέας και ομιλία από τον έντιμο Υπουργό. Η εκδήλωση θα κλείσει με λιτάνευση της ιεράς εικόνας της Αγίας Μαρίνας καθώς και πατριωτικά άσματα από τη Χορωδία του Δήμου μας.