ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Στις 6 Απριλίου η φετινή μετάβαση νέων στην Κυθρέα

Ο Δήμος Κυθρέας διοργανώνει και φέτος μετάβαση Νέων που έλκουν την καταγωγή τους από την Κυθρέα (τουλάχιστον ο ένας γονιός Κυθρεώτης) προς την κατεχόμενη Κωμόπολή μας. Αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του γνωστού Προγράμματος του Δήμου ″Γνωρίζω – Αγαπώ – Διεκδικώ″ .

Η μετάβαση αποκτά φέτος ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Πρώτον λόγω της πολυομβρίας θα δούμε πιστεύουμε μια διαφορετική από απόψεως φύσης Κυθρέα, η οποία θα θυμίζει κάπως την παλιά της αίγλη όταν έρρεε αδιάκοπα ο Κεφαλόβρυσος. Κατά δεύτερον, φέτος θα έχουμε μαζί μας και νέους  κυρίως με καταγωγή από την επαρχίας Κερύνειας για να τους γνωρίσουμε την Κυθρέα μας. Μ’ αυτό τον τρόπο ενδυναμώνεται η συνεργασία των Νέων διαφόρων κατεχόμενων περιοχών και τους δίδεται έτσι η ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα όλη την κατεχόμενη γη μας, την ιστορία της και την πολιτιστική της κληρονομιά που διατρέχει κίνδυνο πλήρους καταστροφής.

Η μετάβαση θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο το Σάββατο, 6 Απριλίου 2019 και ώρα 8:00 πμ από το χώρο του Μακαρείου Σταδίου στη Μακεδονίτισσα.

Για δηλώσεις συμμετοχής να επικοινωνήσετε με το Δήμο στο τηλέφωνο

22 438956 ή στο email: dimoskythreas@cytanet.com.cy

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΡΕΑΣ

13 Μαρτίου 2019