ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Στις 16 Ιουλίου η ετήσια αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου μας

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΡΕΑΣ και η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΥΘΡΕΑΣ σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στην ετήσια Αντικατοχική Εκδήλωση και στον Εσπερινό της Αγίας Μαρίνας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019, στην εκκλησία του Αγίου Πολυδώρου στο Καϊμακλί. Ομιλητής εκ μέρους του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη, θα είναι ο Έντιμος Υπουργός Άμυνας, κ. Σάββας Αγγελίδης. Του Εσπερινού θα προστεί ο Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

6:15 μ.μ. Συγκέντρωση στον Κυκλοφοριακό Κόμβο ″Μπάτα″.

– Έγκριση Ψηφίσματος προς τον Γενικό Γραμματέα των Η.Ε., Πορεία προς το Οδόφραγμα Μιας – Μηλιάς και στη συνέχεια επίδοσή του σε Αξιωματικό της Ειρηνευτικής Δύναμης.

– Συνέχιση πορείας προς τον Ι. Ν. Αγίου Πολυδώρου στο Καϊμακλί για τον Εσπερινό της Αγίας Μαρίνας και τις Ομιλίες/ Χαιρετισμούς (εντός της εκκλησίας).

– Τέλεση Εσπερινού.

-Τήρηση μονόλεπτης σιγής εις μνήμην όσων θυσιάστηκαν το 1974.

-Ποίημα του Κυθρεώτη ποιητή Νίκου Ορφανίδη.

-Ομιλίες / Χαιρετισμοί:

(1) Χαιρετισμός Δημάρχου Αιγάλεω, κ. Δημήτρη Μπίρμπα.

(2) Χαιρετισμός Δημάρχου Κυθρέας και Προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής Ευρύτερης Περιοχής Κυθρέας, Δρα Πέτρου Μ. Καρεκλά.

(3) Ομιλία Έντιμου Υπουργού Άμυνας κ. Σάββα Αγγελίδη εκ μέρους του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ